joi, 4 februarie 2016

Start o viață de calitate în siguranță, la Alarma Cafe @ MDI TV & MDI FM

#RupeTacerea #StartOViataDeCalitateInSiguranta #Dambovita #AlarmaCafe #mdiTV #CiprianOlteanu #ClaudiuDumea #LicaIonut #SandulescuGabriel #rupertacerea


      Alarma Cafe, este o emisiune tip matinal a postului de televiziune regional MDI TV & MDI FM.  Veți regăsi alături de cei doi nostimi realizatori ai acestei emisiuni, pe nume Ciprian Olteanu și Claudiu Dumea, în postura de invitați: pe dl. Săndulescu Gabriel, în calitate de reprezentant-expert al echipei de intervenție Dâmbovița și pe dl. Lica Mihai Ionuț, în calitate de expert informare-comunicare pentru același județ. 
     Ambii invitați vor vorbi despre fenomenul violenței domestice, al traficului de persoane, precum și despre egalitatea de șanse și de gen. Intervenția celor doi invitați ai emisiunii, se focuseaza, în afară de cele specificate mai sus și pe descrierea proiectului: Start-,,O viață de calitate în siguranță!" pentru județul Dâmbovița. 
     Sperăm că informațiile cuprinse în această emisiune în direct televizată, să fie de un real folos victimelor, potențialelor victime ale violenței domestice / traficului de persoane, precum și stoparea agresorilor sau a potențialilor agresori, în a înfăptui alte violențe domestice sau violențe în familie.
     Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au susținut în acet demers social de mare importanță.   

Mulțumiri întregii echipe mdi TV & mdi FM !     


 sursa: mdiTV