vineri, 9 octombrie 2015

Comunicat de presă


De la 01.10.2015, sediul D.E.S.F.B se află în clădirea Consiliului Județean Dâmbovița

       Prin amabilitatea Consiliului Județean Dâmbovița, începând cu data de 1 octombrie a.c., experții DESFB din cadrul proiectului Start-,,O viață de calitate în siguranță!”, își desfășoară activitatea în cadrul “Palatului Administrativ”- clădirea Consiliului Județean Dâmbovița , etaj 5, birourile nr. 112 și 113. Cu aceast prilej, dorim să vă informăm că programul de lucru se va modifica astfel: L-V: 08.°° – 16.°° iar S-D: închis.






Legea privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi a fost publicată în Monitorul Oficial



         O veste bună! Legea privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi a fost publicată în Monitorul Oficial.

Art. 23. - (1) Se înfiinţează Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, denumită în continuare ‪#‎ANES‬, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care promovează principiul ‪#‎egalităţii‬ de ‪#‎şanse‬ şi de tratament între femei şi bărbaţi în vederea eliminării tuturor formelor de ‪#‎discriminare‬ bazate pe criteriul de sex, în toate politicile şi programele naţionale.

sursa:
MMFPSPV